Gebruiksaanwijzing & instructies

De Glans shampoo en Teer Shampoo en de Anti Ongedierte Shampoo zijn in blok vorm dat betekend dat je de vacht, manen en staart maak je met lauwwarm water nat. Vervolgens haal je het blok door de vacht manen en staart. Wanneer deze erg droog zijn zal je weinig romige schuim ervaren doordat de romige room direct door duid wordt opgenomen. Het advies is dan voor gevoel uitspoelen en nog een keer wassen door het gehele proces te herhalen.

Vloeibare anti klit Conditioner gebruik je als volgt. Nadat je de vacht hebt gewassen met de Glans Shampoo spoel voor gevoel licht uit met lauw warm water Trek een dunne streep met conditioner over de rug van het paard, mana of staart. Masseer luchtig de crème in de vacht, manen of staart en verdeel goed Laat 3-5 minuten intrekken langer mag ook Spoel voor je gevoel uit met lauwwarm water

Met de blok conditioner was de vacht, manen en/of staart met een shampoo van Natuurlijk4Paarden. Wrijf de blok conditioner tegen de haargroeirichting in en probeer zo dicht mogelijk op de huid te komen. Het gevoel is dat je denkt er komt niets af maar niets is minder waar. Het blok laat voldoende los een soort van filmlaag. Herhaal voorgaande stap bij droge vacht zo nodig Laat de conditioner een 1-3 minuten inwerken Spoel vervolgens uit met lauwwarm water.

Ook is er een vloeibare vorm en de Biologische Vloeibare Shampoo. Maak de vacht, manen en/of staart nat en maak schuim met de shampoo in de vacht. Spoel voor gevoel uit met lauw warm water. Hoe je de shampoo kan verdunnen zie het andere tabblad met Tips erop. Masseer Biologische Vloeibare shampoo met je handen door de vacht en laat 1-3 minuut intrekken. Spoel voor gevoel licht uit met lauw warm water. Bij een zeer droge vacht en/of klittende manen en / of staart gebruik een conditioner uit ons assortiment.

Het gebruik van de Glans Spray is simpel door laag voor voor laag te spuiten in de manen of staart en de gehele vacht als verzorging. Opgelost wordt overtollig huidsmeer en vuil wat voor schilfers kan zorgen. Door de Glans Spray regelmatig te gebruiken krijg je geen opbouw van huidsmeer en geen schilfers. Ook de Anti Ongedierte Spray doe je 1-3 keer per dag aan op de gewenste (jeuk, kapotte) plek(ken) op de vacht/huid. Bij zweterig weer is het raadzaam meerdere keren per dag de anti ongedierte crème aan te brengen.

De Paarden Crème en Anti Ongedierte Crème en de Gouden Olie breng je (minimaal) 1-3 keer per dag aan op de gewenste (jeuk, kapotte) plek(ken) op de vacht/huid. Bij zweterig weer is het raadzaam meerdere keren per dag de anti ongedierte crème aan te brengen omdat door het zweten de producten “oplossen”.

Natuurlijk4Paarden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven