Wassen is dat gezond?

Effectiever wassen

Vul je emmer met warm water. Strijk met een spons over de vacht van het paard of spoel het paard af met de tuinslang, mits de temperatuur aangenaam is en de straal zacht. Deze stap helpt om al het vuil dat je naar de oppervlakte hebt gekamd, af te spoelen. Hierdoor wordt de vacht goed schoon.

Afhankelijk of je een blok of vloeibare shampoo gebruikt was je het paard. Op de website staat bij tabbladen bij instructies hoe te gebruiken. Voor witte paarden wordt nogal is een afwasmiddel gebruikt maar wil je natuurlijk de bijv. urine plekken weer wit maken doe dan was houtskool op de urine plekken en was je paard/pony met een van jouw uitgekozen Natuurlijk4Paard shampoos.

Niet ziek

De shampoo waar al houtskool in is verwerkt is de Bos Shampoo en super makkelijk te gebruiken. In de zomer wanneer het weer lekker is dan mag je zo nodig elke dag wassen want je paard/pony droogt lakker snel aan de lucht op. En de voordelen van Natuurlijk4Paard is ook dat de natuurlijke vetlaag niet wordt aangetast maar zelfs (indien nodig) verbeterd dus de jas van je paard gaat niet uit zodat hij niet ziek wordt.

Wil je een dagelijkse shampoo maar wel 100% natuurlijk dan is de glans shampoo de perfecte keus. De glans shampoo haalt alleen het vuil weg en zo nodig de huis en vacht hydrateren zodat zoals de naam verraad je een mooie glans op de vacht krijgt. Ook de manen en staart was je met de glans shampoo voor het beste resultaat.

Natuurlijk4Paarden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven