Wil jij je paard ook natuurlijk ondersteunen?

Natuurlijk hoor ik de enthousiaste ruiters en amazones zeggen maar hoe doe je dat? immers je wilt alleen het beste voor je 4 hoevige.

Dagelijkse verzorging is een vast onderdeel

De poetsbox is een terugkerend dagelijks item en in de poetsbox zit onder andere ‘s zomers de anti ongedierte spray wat door de spray te gebruiken tijdens het borstelen de doorbloeding stimuleert waardoor spieren makkelijker ontspannen en het lichaam beter kan herstellen na een intensieve training, zwelling of blessure. 

De massage hebben een positieve invloed op de souplesse van de spieren en gewrichten, afvoer van afvalstoffen, het stimuleren van de doorbloeding, verhogen van het zuurstof niveau in het lichaam en de algehele ontspanning van je paard. Ideaal voor- of na de training als warming-up of cooling-down!

Een absolute must want niet alleen werkt de spray werend voor insecten de kruiden die erin zijn verwerkt hebben een pro biotische werking van het totale gestel en immuun systeem van het paard. Allemaal door de toevoeging van anti ongedierte spray tijdens je borstel sessie.

Natuurlijk4Paard staat bekend om haar 100% natuurlijke kruiden! Veelal worden de kruiden hoogwaardig door ons zelf gedroogd. Natuurlijk4Paarden staat bekend om haar goede kwaliteit aan natuurlijke kruiden en veel in haar producten met kruiden te werken en deze kruiden erin te stoppen! Altijd met als kenmerk dat de natuurlijke toevoeging een meerwaarde dient te hebben voor de ontvanger het paard.

Natuurlijk4Paarden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven