Wassen

Natuurlijke producten voor het wassen van je paard. Dit heeft als voordeel dat de natuurlijke vetlaag niet wordt aangetast maar zo nodig wordt verbeterd,
100% Natuurlijke producten voor het wassen van je paard. Met zorg samengesteld uit alleen biologische ingrediënten.

Teer Blok Shampoo
Natuurlijke teershampoo voor paarden (pure dennenteer), geeft rust en koeling aan de huid. Werkt ook super bij (ernstige) roos en schilfers

Glans Blok Shampoo
Natuurlijke glans shampoo met conditioner in blokvorm. Makkelijk, snel en efficiënt je paard wassen en manen en staart verzorgen. (anti klit).

Anti Ongedierte Blok Shampoo
anti vlooienshampoo voor paarden. Tegen teken muggen, dazen, vliegen en vlooien.

Biologische Vloeibare Shampoo
Extra geconcentreerde natuurlijke paardenshampoo voor algemeen gebruik. Sneldrogend (80/90% sneller). Mild, verzorgend en met sterke anti klit werking en een concentraat. Erg zuinig in gebruik (per wasbeurt de meest voordelige keuze).

Conditioner

Op zoek naar 100% natuurlijke paarden conditioner? Hier vind je biologische conditioners voor de paardenvacht, manen en staart met verzorgende en anti klit werking. De beste natuurlijke paarden conditioner kiezen? Wij adviseren een conditioner in blokvorm.

Blok Conditioner
Mild, zuinig, verzorgend en herstellend. Ontwarrend en super voedend. Super zuinig in gebruik.


Natuurlijke vloeibare conditioner met anti klit werking. Makkelijk te verdelen. Rijk aan grondstoffen zodat je maar weinig hoeft gebruiken.

Natuurlijk4Paarden
Scroll naar boven